Formulari de Preinscripcions pel Curs Acadèmic 2017-2019

En els apartats de la web El curs: TMA B1.1 i La professió: tècnic de manteniment d’aeronaus tens dades sobre la formació i la professió.

Si vols tenir més informació del curs (objectius, pla d’estudis, preus públics…) de la professió i de les Fires d’Ensenyament de Catalunya en les què hi participarem així com de la Jornada de Portes Obertes, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari:

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades facilitades seran recollides en un fitxer automatitzat anomenat Aplicatiu de Gestió de l’IMET, exclusivament amb la finalitat de gestionar els programes, projectes i accions que duu a terme el centre. El fitxer és propietat de l’ Institut Municipal d’Educació i Treball amb NIF P0800218J, l’EFAV es troba emmarcat dins de l’IMET. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant comunicació escrita, adjuntant fotocòpia del DNI o altre document identificatiu, enviant un correu electrònic a lopd@imet.cat o per escrit, adreçant-se a l’Àmbit de Gestió de l’IMET, C.Unió 81, 08800 Vilanova i la Geltrú

Idioma