Lluís Muñoz (promoció 2017 – 2019)

Hola, em dic Lluís Muñoz, i m’agradaria explicar-vos com he arribat on avui em trobo.

Des de petit he set molt curiós, sempre m’ha agradat saber com funcionava tot i em fascinava qualsevol cosa que alcés el vol. Això em va fer estudiar una Enginyeria Aeroespacial.

Més endavant, després de treballar en aquest àmbit, vaig veure que volia alguna cosa més.  Necessitava treballar en contacte amb els avions, volia saber exactament que s’amagava al seu interior.

Això em va motivar a estudiar a l’EFAV i convertir-me en tècnic de manteniment d’aeronaus. Aquí he après coses que no coneixia de l’enginyeria, he conegut el funcionament real dels sistemes que ens permeten volar a més de 900 kilòmetres per hora allà on acaba la troposfera, he gaudit d’uns professors que comparteixen aquesta passió i molts d’ells treballen actualment a empreses del sector, i a més, m’ha permès treballar del que sempre m’hagués agradat.

Per això, per tot el companyerisme i les amistats que he fet aquests dos anys, recomano de tot cor aquesta escola, l’EFAV es la millor porta d’entrada per començar a gaudir d’aquest món.

Lluís Muñoz (promoció 2017 – 2019)
Idioma