Joan Montserrat (promoció 2015 – 2017)

El meu nom és Joan Montserrat i des de ben petit m’apassionava tot allò que estava relacionat amb la mecànica.

Vaig decidir entrar al món de l’aviació, ja que és un sector que m’agradava i em cridava l’atenció. En el meu cas, l’EFAV va ser la clau per focalitzar-me dins de l’àmbit aeronàutic. Encara que tot és treball i esforços d’un mateix, m’ha aportat tots els coneixements que necessitava per començar el meu futur professional.

Estant a l’EFAV he pogut aprofitar tot el que he après i l’experiència de cada un dels professors. Actualment estic treballant amb tres d’ells i quatre excompanys i és un plaer perquè no deixes d’aprendre coses noves i pots recordar moments de quan estaves formant-te.

Tinc clar que no estaria on sóc si no fos per tots els aprenentatges i seguretat que m’ha donat l’escola. Aquests dos anys m’han servit molt, fins i tot per canviar com a persona i assumir tota la responsabilitat que implica aquesta feina.


Joan Montserrat (promoció 2015 – 2017)
Idioma