JORNADES INFORMATIVES

Cada any, l'EFAV organitza diverses JORNADES DE PORTES OBERTES i assisteix a fires AERONÀUTIQUES i d'ENSENYAMENT per tal de donar a conèixer la nostra oferta formativa. Es poden visitar les instal·lacions i rebre per part de l'alumnat, Direcció i del professorat tota mena d'explicacions sobre la singularitat del manteniment d'aeronaus.

(Imatge de la Jornada 2018, alumnes expliquen exemples de tasques de manteniment)

JORNADES DE PORTES OBERTES PRESENCIALS on podreu veure i compartir activitats pràctiques amb l'alumnat i professorat (és necessari reservar hora al següent enllaç):

  • 27 d'abril a les 12h. i a les 18h. 
  • 18 de maig a les 12h. i a les 18h.
  • 15 de juny a les 12h. i a les 18h.
  • 7 de setembre a les 12 h.
  • 5 d'octubre de 16 a 19 hores (Aeroport Lleida/Alguaire). 

SESSIONS INFORMATIVES VIRTUALS adreçades a totes les persones que necessiten una atenció més personalitzada i volen resoldre dubtes del dossier informatiu sobre preus, accés, preinscripció, matrícula, etc.

  • 4 de maig a les 19 h. (específica curs LMA B1.1)
  • 8 de juny a les 19 h. (específica curs LMA B1.1)
  • 22 de juny a les 19 h. (específica curs Operacions Auxiliars)

FIRES AERONÀUTIQUES I D'ENSENYAMENT

Aprofita les fires següents per conèixer l'escola més de prop:


A l'aeroport Lleida-Alguaire. L'EFAV va participar en el cicle de conferències que va oferir la Fira al 2019 amb la temàtica de la formació de mecànica d'aviació i el seu mercat actual.


(Imatge de la Fira 2018, alumnes que van fer una inspecció boroscòpica al motor de darrera)

 


Resultado de imagen de fira d'igualada aerosport

(Imatge de la Fira 2018, director d'aeroports de Catalunya (Jordi Candela) , el Secretari d'infraestructures i mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat (Isidre Gavín i Valls) i d'altres)


(Imatge de la Fira 2018, on els interessants proven pràctiques que es fan a la Formació en el Manteniment d'Aeronaus)A causa de la crisi sanitària, aquest any 2021 la Fira s'ofereix en un format virtual i l'EFAV participa amb una Xerrada de l'empresa de serveis aeronàutics RYANAIR.

Els responsables de formació de l'empresa Ryanair, explicaran els programes de formació actuals de la companyia en els dos tipus de manteniment d'avions, en línia i en base. Aquests programes permeten als professionals recentment titulats en cursos com el de l'EFAV (formació bàsica en manteniment d'avions de turbina B1.1), obtenir l'experiència requerida per ser Certificadors en els tipus d'avió que vola Ryanair, com és el Boeing 737.

Dilluns 8 de novembre de 2021 a les 19 hores, conferència en anglès. Enllaç

 

(Imatge d'alumnes voluntaris durant la fira 2019. Van explicar la Formació en el Manteniment d'Aeronaus)


(Imatge de la Fira 2018, darrere una aeronau que ha muntat un alumne i un instructor)

Idioma