Properes jornades de l’EFAV

Aprofita les següents jornades per a conèixer l’escola de prop

Vols visitar les nostres instal·lacions o parlar amb alguns dels nostres alumnes i instructors? Ens podràs conèixer a:


  • 1a Sessió informativa del curs 20/21: 11 de desembre de 2019 a les 19 hores (sala d’actes de l’IMET). Sessions adreçades a pares i alumnes per entendre i resoldre dubtes al voltant de la formació en el manteniment d’aeronaus FAQs.

(Imatge de pares i alumnes durant la sessió 2018. Es van fer preguntes com FAQs)


  • 2a Sessió informativa del curs 20/21: prevista pel mes de febrer de 2020 (sala d’actes de l’IMET). Sessions adreçades a pares i alumnes per entendre i resoldre dubtes al voltant de la formació en el manteniment d’aeronaus FAQs.

(Imatge de pares i alumnes durant la sessió 2018. Es van fer preguntes com FAQs)


  • Fira de l’Ensenyament de Badalona: prevista pel mes març de 2020 (Lloc: Centre Cultural L’Escorxador, C/ Arquitecte Fradera, s/n al costat del centre Comercial Màgic Badalona)

(Imatge de la Fira 2018, on els interessants proven pràctiques que es fan a la Formació en el Manteniment d’Aeronaus)


(Imatge de la Fira 2018, darrere una aeronau que ha muntat un alumne i un instructor)


(Imatge de la Fira 2018, alumnes que van fer una inspecció boroscòpica al motor de darrera)


  • Jornada de Portes Obertes: prevista pel mes d’abril de 2020 a l’EFAV

(Imatge de la Jornada 2018, alumnes expliquen exemples de tasques de manteniment)Resultado de imagen de fira d'igualada aerosport

(Imatge de la Fira 2018, director d’aeroports de Catalunya (Jordi Candela) , el Secretari d’infraestructures i mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat (Isidre Gavín i Valls) i d’altres)


  • Lleida Air Challenge: prevista pel mes de juny de 2020 a l’aeroport Lleida-Alguaire. L’EFAV participa en el cicle de conferències que ofereix la Fira amb la temàtica de la formació de mecànica d’aviació i el seu mercat actual, dissabte 1 de juny a les 18 hores.


JORNADES 2019/2020 FINALITZADES


  • Fira novembre Vilanova i la Geltrú: 8, 9 i 10 de novembre de 2019. El dissabte dia 9, de 12 a 14 hores, alumnes realitzaran la inspecció i manteniment sobre una estructura d’aeronau o motor d’aviació.

(Imatge d’alumnes voluntaris durant la fira 2019. Van explicar la Formació en el Manteniment d’Aeronaus)

Idioma