SESSIONS INFORMATIVES

Cada any, l'EFAV organitza diverses SESSIONS INFORMATIVES i participa en fires AERONÀUTIQUES i d'ENSENYAMENT per tal de donar a conèixer la nostra oferta formativa.

(Alumnat explicant típiques de tasques de manteniment)

SESSIONS INFORMATIVES PRESENCIALS

Es programa una sessió mensual (els dijous) en dues franges horàries: de matí i de tarda; la durada és, d’aproximadament, una hora.

Es visiten les instal·lacions de l’escola: taller de mecanitzat, taller de composites, laboratori d’aviònica i l’hangar on es troben els avions i els diferents motors; la sessió està guiada per un professor que informa del perfil de la professió i del sector aeronàutic; a més, es pot interactuar amb l’alumnat que en aquell moment està fent classes d’activitats pràctiques de manteniment aeronàutic.

És necessari reservar hora al següent enllaç

  • 23 de febrer: 12 h. o 17.30 h.
  • 30 de març: 12 h. o 17.30 h.
  • 27 d’abril: 12 h. o 17.30 h.
  • 18 de maig: 12 h. o 17.30 h.

SESSIONS INFORMATIVES VIRTUALS

Es programa una sessió mensual (els dimecres) en horari de tarda; la durada és, d’aproximadament, una hora.

Primerament es fa una presentació de la formació des de les dues vessants: tècnica i acadèmica; seguidament, s’obre un espai per a resoldre dubtes o fer aclariments del qualsevol aspecte de la formació: organismes que la regulen (Agència Europea de Seguretat Aèria - EASA, Agència Estatal de Seguretat Aèria - AESA, Servei d’Ocupació de Catalunya  - SOC), objectiu de la formació (Llicència de manteniment d’aeronaus – LMA), Pla d’estudis, metodologia, sistema d’avaluació, preus, procés de preinscripció,...

Instruccions abans i durant les connexions virtuals.


FIRES AERONÀUTIQUES I D'ENSENYAMENT

Aprofita les fires següents per conèixer l'escola més de prop:


(Imatge de la Fira 2018, on els interessants proven pràctiques que es fan a la Formació en el Manteniment d'Aeronaus)


(Imatge de la Fira 2018, alumnes que van fer una inspecció boroscòpica al motor de darrera)

 


A l'aeroport Lleida-Alguaire. L'EFAV va participar en el cicle de conferències que va oferir la Fira al 2019 amb la temàtica de la formació de mecànica d'aviació i el seu mercat actual.


Resultado de imagen de fira d'igualada aerosport

(Imatge de la Fira 2018, director d'aeroports de Catalunya (Jordi Candela) , el Secretari d'infraestructures i mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat (Isidre Gavín i Valls) i d'altres)


Idioma