FORMAT CERTIFICAT DE RECONEIXEMENT

El Certificat de Reconeixement és un format oficial d'EASA que certifica la formació o els exàmens que l'alumnat ha superat en una Organització de formació aprovada Part 147. Aquest certificat és el que cal presentar a l'Autoritat Competent (AESA en el cas d'Espanya) quan es sol·licita la Llicència de Manteniment d'Aeronaus.

L'expedició del Certificat té un cost econòmic publicat a l'Ordenança reguladora Preus Públics (OPP) - OF  26 Annex 8. Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Per sol·licitar el Certificat has d'omplir el següent formulari. Un cop enviat, es descarregarà automàticament el format PDF de sol·licitud amb les indicacions de pagament i que hauràs de signar amb certificat digital vàlid (exemple idCAT).

Un cop fet el pagament ja pots fer la tramitació telemàtica. A partir de l’endemà de la rebuda de la teva sol·licitud i, en un màxim de dos dies hàbils, rebràs per correu electrònic la confirmació de la recepció. Si tota la documentació es correcta s’iniciaria la tramitació de l’expedició del Certificat de reconeixement sol·licitat.

Qualsevol dubte de la tramitació la pots adreçar a formacio@efav.cat

  • s’introduirà el nom que consti en el DNI/NIE
  • s’introduirà el/s cognom/s que consti/n en el DNI/NIE.
  • s’introduirà la identificació sense espais ni guions i la/les lletres en majúscula/es.
  • Hidden

Idioma