Vols obtenir la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1? Estudia a l’EFAV de Vilanova

Vols obtenir la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1? Estudia a l’EFAV de Vilanova

 Vols obtenir la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1. Estudia a l’EFAV de Vilanova

T’apassiona el món de la mecànica i l’aeronàutica? Vols dedicar-t’hi professionalment? A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) tens l’oportunitat de dur a terme el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) i obtenir la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), la qual, està reconeguda en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu, per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA). Amb aquesta llicència, podràs ser el responsable de donar el vistiplau a una aeronau o a un component després d’una intervenció de manteniment.

Avui dia, existeixen quatre categories de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA):

  • Categoria A: permet certificar treballs secundaris de manteniment, programat de línia i de rectificacions de defectes senzills.

  • Categoria B1: encaminada a certificar multitud de treballs de manteniment, incloses les tasques en l’estructura de l’aeronau, motors i sistemes mecànics i elèctrics. També, s’inclouen tasques d’aviònica senzilles. La categoria B1 inclou automàticament la categoria A.

  • Categoria B2: permet certificar treballs de manteniment de sistemes elèctrics i d’aviònica.

  • Categoria C: adreçada a certificar conjunts grans de treballs de manteniment en l’aeronau.

Alhora, cal assenyalar que les categories A i B1 se subdivideixen en subcategories d’acord amb les diferents combinacions d’avions, helicòpters, motors de turbina i motors de pistó, que són les següents:

  • A1 i B1.1: avions amb motor de turbina.

  • A2 i B1.2: avions amb motor de pistó.

  • A3 i B1.3: helicòpters amb motor de turbina.

  • A4 i B1.4: helicòpters amb motor de pistó.

A causa del creixement constant que el mercat aeronàutic està experimentant en els darrers anys; actualment, hi ha una demanda força elevada de tècnics de manteniment qualificats amb la llicència de categoria B1.1. En aquest sentit, cal destacar que l’EFAV de Vilanova et garanteix una formació especialitzada i de qualitat que et permetrà obtenir aquesta llicència, permetent-te treballar en petites, mitjanes i grans empreses on es realitza habitualment, el manteniment d’aeronaus. Com per exemple a companyies aèries regulars i xàrter com Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Ryanair; companyies de fumigació aèria; companyies de treballs aeris (fotografia, publicitat); organismes institucionals; companyies de lluita contra incendis; escoles; aeroclubs; institucions oficials (Policia, Protecció civil, etc.), entre moltes altres.

Si vols dedicar-te professionalment al sector aeronàutic; estudia a l’EFAV de Vilanova, la millor escola per obtenir la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1.

Vols obtenir la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1? Estudia a l’EFAV de Vilanova
Idioma