Vols estar al dia de les darreres novetats tecnològiques del sector aeronàutic? Estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) t’ofereix una formació de qualitat, homologada en l’àmbit europeu, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions; al dia de la innovació tecnològica.

L’aeronàutica és un camp que es renova constantment amb la incorporació de noves tecnologies com la realitat augmentada (RA), a través del desenvolupament d’ulleres aeronàutiques que utilitzen la RA per oferir als pilots una experiència tridimensional en 360º sense igual a la cabina; l’aplicació de la nanotecnologia als nous materials compostos per millorar la seguretat dels avions, enfront de l’impacte de llamps i camps electromagnètics d’alta potència; proves amb panells corbs en fibra de carboni, així com, un sistema virtual per provar la qualitat dels materials aeronàutics a distància, entre moltes altres. Sens dubte, l’elevat component tecnològic de l’activitat aeronàutica converteix la innovació en un factor determinant per a la competitivitat de les empreses i el futur d’un sector que és font de riquesa i d’ocupació qualificada.

Precisament, a l’EFAV formem a tècnics qualificats en el manteniment d’aeronaus al dia de la innovació del sector. Oferim un itinerari formatiu eminentment pràctic; per això, totes les assignatures, des de les Matemàtiques, la Física, els Fonaments d’electricitat, els Fonaments d’electrònica a l’Aerodinàmica bàsica tenen una aplicació real al camp aeronàutic. A més, et formaràs amb un excel·lent professorat amb una àmplia experiència en la docència i al dia de les darreres tendències tecnològiques d’aquest sector. Entre els quals cal destacar a professionals com: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

A més, tindràs l’oportunitat de conèixer de primera mà com es treballa en el sector i com s’apliquen les noves tecnologies a través de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies de més prestigi del sector com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Converteix-te en tècnic especialitzat en el manteniment d’aeronaus al dia de la innovació tecnològica del sector; estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova.

Vols estar al dia de les darreres novetats tecnològiques del sector aeronàutic? Estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova
Idioma