Vols convertir-te en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus? Inscriu-te a l’EFAV de Vilanova

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) acaba d’obrir les inscripcions al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus, una formació de qualitat, homologada en l’àmbit europeu, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions.

L’itinerari formatiu d’aquests estudis és eminentment pràctic. Totes les assignatures, des de les Matemàtiques, la Física, els Fonaments d’electricitat, els Fonaments d’electrònica a l’Aerodinàmica bàsica tenen una aplicació real en el camp aeronàutic. A més, de la mà d’un excel·lent professorat amb una àmplia experiència en la docència i en actiu professionalment, coneixeràs les darreres tendències d’aquest sector. Cal dir que la majoria compagina l’activitat acadèmica amb la professional, treballant a les aerolínies més potents. A més, pensant en la internacionalització de la teva carrera professional, s’introdueix progressivament l’anglès perquè puguis inserir-te a més facilitat al mercat laboral internacional.

Pràctiques a empreses punteres del sector aeronàutic

A més, perquè puguis implementar els coneixements teòrics-pràctics assolits, tindràs l’oportunitat de fer les teves pràctiques a les companyies més potents del sector com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Cal dir que més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV continuen treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

Sens dubte, estudiar a l’EFAV és garantia d’èxit professional. En només dos anys, obtindràs la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), la qual, està reconeguda en l’àmbit estatal per l’AESA i en l’europeu per l’EASA. Amb aquesta llicència, exerciràs amb plenes garanties la professió de tècnic de manteniment d’aeronaus, essent el responsable de donar el vistiplau a una aeronau després d’una intervenció de manteniment.

No deixis escapar l’oportunitat de dur a terme uns estudis amb un 100% d’inserció laboral. Fes ja la teva inscripció a l’EFAV de Vilanova. Places limitades!

Vols convertir-te en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus? Inscriu-te a l’EFAV de Vilanova
Idioma