Vine a la jornada de portes obertes de l’EFAV a Vilanova el 4 d’abril

T’agraden els avions i la mecànica? Vine el proper dijous 4 d’abril a les 18.00h a la jornada de portes obertes de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) i t’explicarem tots els detalls del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA). Amb aquesta formació obtindràs la llicència B1.1 aprovada a nivell europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) amb la qual podràs desenvolupar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

També t’oferim 450 hores de pràctiquesa les principals companyies aèries del mercat i en empreses especialitzades en aeronàutica i manteniment. La demanda de professionals al sector és molta alta i hi ha moltes possibilitats que les empreses acabin contractant als alumnes de pràctiques. De fet, els estudis de tècnic de manteniment d’aeronaus a l’EFAV de Vilanova tenen un índex d’inserció laboral d’un 100%.

De 18.00h a 20.00h es presentaran els continguts i possibilitats de la formació. A més, un grup d’alumnes de l’Escola realitzarà una simulació de les tasques de manteniment perquè els assistents puguin veure com es treballa amb una aeronau real.

Si abans de venir a la jornada de portes obertes vols més informació sobre els nostres estudis, contacta’ns en aquest formulari.

T’esperem el 4 d’abril a les 18.00h! No cal que t’inscriguis prèviament!

Vine a la jornada de portes obertes de l’EFAV a Vilanova el 4 d’abril
Idioma