Vine a la 1a Sessió informativa del curs 2020/21 el proper 11 de desembre!

A l’Escola de Formació Aeronàutica Vilanova i la Geltrú ja comencem a preparar el curs vinent. El mes de desembre iniciem les sessions informatives dels cursos de 2020/21 per a futurs alumnes. Serà el proper 11 de desembre a les 19 hores a la sala d’actes de l’IMET.

Aquesta sessió va adreçada als pares i alumnes per entendre i resoldre dubtes al voltant de la formació en el manteniment d’aeronaus. Tractarem temes com l’explicació tècnica, les condicions d’accés o els preus dels estudis, entre altre coses. Us informem breument a continuació d’alguns dels dubtes bàsics.

Entre la oferta que tenim, un dels cursos que més èxit tenen entre l’alumnat és el de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus amb el qual podràs obtenir la llicència B1.1. Aquesta està aprovada a nivell europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) amb la qual podreu desenvolupar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

En tot moment tindreu el suport d’excel·lents professors que et resoldran tots els dubtes i us donaran tots els coneixements necessaris. A l’EFAV creiem que una part molt important dels nostres estudis són les pràctiques i, per aquest motiu, oferim 450 hores a les principals companyies aèries del mercat especialitzades en aeronàutica.

Al ser estudis homologats a nivell europeu, això facilita la mobilitat internacional. També introduïm l’anglès en els nostres estudis, doncs és l’idioma que predomina en aquest sector i és clau en el mercat laboral. Els nostres estudis cobreixen una demanda real, així ho diuen les xifres. Tenim un índex d’inserció laboral del 100%.

Amb la Llicència de Manteniment D’Aeronaus B1.1 podreu treballar en el manteniment de l’àrea aeromecànica desenvolupant processos d’execució i participant en la gestió i logística. També podeu donar suport a processos d’execució que impliquin el maneig d’equips per al diagnòstic, reparació, ajust, control i verificació per al manteniment. 

Us esperem el proper 11 de desembre per resoldre els vostres dubtes!

Vine a la 1a Sessió informativa del curs 2020/21 el proper 11 de desembre!
Idioma