“Vaig estudiar a l’EFAV i he trobat feina del sector de l’aeronàutica”

Estudiar a l’EFAV és aconseguir la formació necessària per trobar feina en l’àmbit de l’aeronàutica. L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú té una llarga experiència en la formació de professionals en el sector.

Impartim estudis d’aeronàutica des del 1985, amb els quals els nostres estudiants acaben treballant com a tècnics en manteniment d’aeronaus, gràcies a l’obtenció de la llicència aprovada a escala europea.

Som un centre autoritzat per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria. Oferim una oferta formativa basada en el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1 i el curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic. Som de les poques escoles del sector a tot Catalunya, que ofereix una formació reglada i oficial.

Amb el curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic els nostres estudiants aconsegueixen el Certificat de Professionalitat del SEPE i també tenen la possibilitat de matricular-se en el B1.1. La formació està adreçada a totes aquelles persones que es volen convertir en professionals del sector aeri. Gràcies a aquesta certificació, podran fer operacions auxiliars de manteniment i serveis en l’aeronau.

Aquest títol és un certificat de professionalitat, el qual es troba subvencionat al 100% pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Estudiar a l’EFAV t’obre les portes al món laboral del sector

En Joel Lincoln i en Josep Lluís són dos estudiants de l’EFAV que van dur a terme el curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic. Després d’obtenir el certificat, treballen en el sector de l’aeronàutica. La seva titulació de l’EFAV els ha obert les portes a obtenir feina en el sector.

En Joel, de 49 anys, va decidir estudiar a l’EFAV per aconseguir treball. Es va assabentar del curs gràcies als continguts acadèmics que ofereix el SOC a gent que està a l’atur. Ara, gràcies a la formació assolida treballa com a auxiliar de manteniment d’aeronàutica.

Durant el curs, va escollir dur a terme pràctiques a l’empresa Heliswiss, com ajudant de mecànic. Un cop finalitzades les pràctiques, el van incorporar a la plantilla de la companyia. En Joel assegura que tot el que ha après ho ha posat en pràctica i que li ha servit per obrir-se les portes al món laboral de l’aeronàutica.

Paral·lelament, en Josep Lluís, de 52 anys, va decidir fer el curs gràcies a la seva passió per la mecànica. Després d’un any i mig de realitzar la formació a l’EFAV, ha aconseguit feina en el sector, com a tècnic de manteniment de sistemes de navegació aèria, a dins del departament de comunicacions.

En Josep Lluís afirma estar molt satisfet amb la seva feina actual i que, tot i haver canviat el seu itinerari, ha estat essencial disposar de la base que li ha proporcionat l’EFAV per obtenir feina al sector de l’aeronàutica.

Ell considera que el pla formatiu de l’escola és adequat, molt enfocat a exàmens AESA amb llicència i recomana a altres persones estudiar algun curs a l’EFAV: “si els interessa l’aeronàutica, la mecànica d’aviació, etc., que lluitin pel que els hi agrada”.

Estudiar a l’EFAV és aconseguir feina del sector de l’aeronàutica. Mai és tard per assolir el que vols, lluitar pels teus somnis i fer un canvi de vida. Vine a formar-te a l’EFAV amb el curs de LMA B1.1 i el d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic i entra en el món laboral del sector.

“Vaig estudiar a l’EFAV i he trobat feina del sector de l’aeronàutica”
Idioma