Una formació teòrica i pràctica de primer nivell? Estudia a l’EFAV de Vilanova

Una formació teòrica i pràctica de primer nivell? Estudia a l’EFAV de Vilanova

 Cinc motius per estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

El sector de l’aeronàutica i la mecànica d’avions, constantment, demanda nous professionals. Disposar d’una formació especialitzada i de qualitat és imprescindible per poder exercir amb plenes garanties en aquest àmbit. En aquest sentit, estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), et permetrà assolir un ensenyament teòric-pràctic de primer nivell i vinculat directament amb la realitat professional.

Durant aquest curs, obtindràs una sòlida formació per poder treballar en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. Com alumne, et formaràs amb un professorat expert, format per professionals qualificats i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

D’altra banda, com no hi ha millor teoria que una bona pràctica, a l’EFAV podràs realitzar les teves pràctiques acadèmiques a les companyies més punteres com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Sens dubte, aquest pràcticum et permetrà establir el teu primer contacte amb la realitat professional i ampliar el teu networking.

Finalment, cal assenyalar que durant aquests estudis s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar els teus contactes i obrir-te les portes del mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

Tria una formació innovadora i de qualitat, estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova, uns estudis homologats a nivell europeu que milloren el teu accés al mercat laboral. Informa’t en aquest enllaç.

Una formació teòrica i pràctica de primer nivell? Estudia a l’EFAV de Vilanova
Idioma