Una formació que et garanteix la teva inserció laboral? Estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

Una formació que et garanteix la teva inserció laboral? Estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

U.S. Airmen with the 728th Aircraft Maintenance Squadron work to replace a thrust reverser door on a C-17 Globemaster III aircraft Nov. 17, 2013, at Transit Center at Manas, Kyrgyzstan. (U.S. Air Force photo by Senior Airman George Goslin/Released)

L’aeronàutica és un sector amb àmplies perspectives de futur. Aeroports com el del Prat i Barajas estan entre els aeròdroms europeus que més creixen. De fet, aquest darrer mes de juliol, van experimentar un increment del trànsit de passatgers del 9,6% i el 6,8%, respectivament. Per tant, dedicar-se professionalment a aquest àmbit et garanteix estabilitat i unes bones condicions laborals. Ara bé, per exercir amb plenes garanties; cal formar-se i la millor opció la tens amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) a l’EFAV de Vilanova.

Aquest curs se centra en la mecànica i l’aeronàutica, apostant per una formació de qualitat, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. A més comptaràs amb el segell de qualitat i prestigi de l’EFAV, una escola, autoritzada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), puntera a Catalunya i a la resta de l’Estat gràcies a les bones connexions que té amb el sector aeronàutic.

L’itinerari formatiu del curs en TMA és de dos anys amb un total de 450 hores de pràctiques formatives que es poden realitzar a les companyies més rellevants del sector: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Altre avantatge d’aquests estudis és el seu professorat, format per docents experts i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

Un cop finalitzis aquest curs de l’EFAV disposaràs dels coneixements teòrics i pràctics necessaris per incorporar-te amb èxit al mercat laboral. De fet, la promoció del 2014-2015 va tenir una inserció del 100%.

Forma’t en una professió amb plenes garanties de futur; estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova i la Geltrú.

Una formació que et garanteix la teva inserció laboral? Estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova
Idioma