Últimes places disponibles. Si el curs vinent vols estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV, matricula’t ja

Les matriculacions per a l’obtenció de la llicència de tècnic de manteniment d’aeronaus en avions de motor de turbina a l’EFAV ja estan obertes. El curs començarà al setembre però les places són limitades, així que contacta amb nosaltres i demana per les nostres tutories personalitzades.

Per què places limitades?

Com que l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova està autoritzada per l’EASA, la principal agència que regula el sector aeronàutic d’Europa,  l’EFAV ha de complir una sèrie de requisits molt exigents, per tal de garantir un alt nivell de formació. Entre aquests requisits està el nombre de places, ja que els professors han de treballar en grups molt reduïts, per tal d’oferir una formació molt individualitzada.

Quin és el preu dels estudis?

Gràcies al conveni de col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’IMET i l’EFAV és possible oferir una formació en un sector en ple creixement amb un preu molt assequible. Per només 500 € l’any podràs formar-te com a tècnic de manteniment d’aeronaus i realitzar pràctiques a les principals companyies aèries del sector.

Quin és l’índex d’inserció laboral?

Tots els alumnes que aconsegueixen superar els estudis de l’EFAV aconsegueixen feina. És a dir, és una formació amb un índex d’inserció laboral d’un 100%.

No t’ho pensis més, demana la teva tutoria personalitzada i prepara’t per volar!

 

Últimes places disponibles. Si el curs vinent vols estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV, matricula’t ja
Idioma