Tria una professió de futur, estudiant el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

Si t’apassiona el món de l’aeronàutica i vols dedicar-te professionalment, segurament t’hauràs preguntat més d’una vegada, quines són les projeccions per al sector; si podràs aconseguir feina fàcilment, és a dir, si es tracta d’una indústria amb futur. Cal dir que l’aeronàutica és un dels nínxols del mercat que més s’ha enfortit després de la crisi econòmica. Per això, molts experts no dubten en augurar-li un futur pròsper. I és que, al capdavall: qui pot imaginar-se, avui dia, un món sense avions? Així doncs, si vols formar-te amb plenes garanties en aquest camp; tria qualitat i experiència, matriculant-te al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).

Al llarg dels dos anys d’aquest curs, obtindràs una formació de qualitat, homologada en l’àmbit europeu, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions; al dia de la innovació tecnològica. Per tant, assoliràs els coneixements necessaris per poder donar el vistiplau a una aeronau o a un component, després d’una intervenció de manteniment. A més, et formaràs amb un professorat expert i vinculat amb el sector i tindràs l’oportunitat de fer pràctiques a les companyies àrees més importants.

Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, obtindràs la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), reconeguda en l’àmbit estatal per AESA i en l’àmbit europeu per EASA. Amb aquesta llicència podràs treballar a qualsevol aerolínia del món. Per tant, estaràs preparat per inserir-te laboralment en un sector amb una àmplia projecció econòmica i creixement, de cara als pròxims anys. De fet, aquest fenomen, ja el podem observar al voltant de tot el món, especialment, a molts països europeus, asiàtics i d’Amèrica Llatina.

A més, el sector aeronàutic compta amb una demanda amb un creixement constant; entre altres coses, perquè els avions són una de les formes de desplaçament més segures i cada vegada, els professionals i experts d’aquest àmbit s’esforcen més a optimitzar la seva logística, introduir les noves tecnologies, reduir l’impacte mediambiental i utilitzar formes d’energia netes.

Així doncs, si vols dedicar-te a un sector amb àmplies perspectives de futur i estudiar una titulació rendible, alhora que emocionant i interessant; matricula’t al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova.

Tria una professió de futur, estudiant el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova
Idioma