T’agraden els avions i la mecànica? (PAE 21-22)

Aquest curs, l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) ofereix visites didàctiques a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà dels centres educatius de Vilanova i la Geltrú. 

Un de les exposicions que oferim és ‘T’agraden els avions i la mecànica?’, realitzada en el marc del Programa PAE (Programa d’Animació Educativa) del Servei d’Educació de l’IMET. És una activitat per donar a conèixer l’oferta formativa i el camp professional. 

La metodologia utilitzada per aquest tipus d’activitat és mostrar els continguts per part d’una tècnica de suport psicopedagògic, ensenyar un vídeo sobre la dinàmica de l’Escola i d’una pràctica a l’hangar i realitzar una exposició experiencial d’un alumne de l’EFAV. També hi ha torn de preguntes i debat.

El taller té l’objectiu d’apropar l’Escola als estudiants i que coneguin les opcions que tenen per construir el seu itinerari formatiu i laboral.

Aquest mes, ens han visitat una trentena d’alumnes dels Instituts Manuel de Cabanyes i Dolors Mallafré.

Si vols conèixer més de l’EFAV i formar-te en una escola que prepara a tècnics de manteniment d’aeronaus amb llicència aprovada a nivell europeu, contacta’ns!

T’agraden els avions i la mecànica? (PAE 21-22)
Idioma