T’agradaria treballar en les principals companyies aeronàutiques? Estudia el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova

El Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) t’aporta una formació especialitzada i de qualitat en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus; així com, en els seus sistemes, equips i components a l’hangar, a l’aeroport o a un taller/fàbrica, abastant, així tots els tipus de manteniments possibles. A més, en tot moment establiràs contacte amb la realitat del sector, tenint l’oportunitat de fer pràctiques o treballar a les aerolínies més potents.

Durant aquesta formació, podràs realitzar un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies aèries més influents: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes d’aquesta escola estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

A banda de les pràctiques, cal dir que amb l’objectiu d’incentivar la inserció laboral tant dels alumnes actuals com de promocions anteriors, l’EFAV posa en coneixement una sèrie d’ofertes d’ocupació per tal de promoure el futur laboral d’aquells Tècnics de Manteniment d’Aeronaus (TMA). A més, Ryanair ha tornat a mirar a Sevilla per instal·lar el centre de manteniment de la seva flota d’aeronaus a Europa i, ara i fins al mes de gener del 2018, ofereix una selecció d’ofertes d’ocupació vacants a través de la seva pàgina web.

En definitiva, la qualitat docent, la combinació teòrica i pràctica, la progressiva introducció de l’anglès, una formació especialitzada i l’aval de dues prestigioses entitats del sector aeronàutic com: l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i l’European Aviation Safety Agency (EASA); consoliden l’EFAV de Vilanova com una de les millors escoles per formar-se en l’àmbit de la mecànica i l’aeronàutica.

Tria una professió amb àmplies perspectives de futur i un elevat índex d’inserció laboral, estudiant el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova.

T’agradaria treballar en les principals companyies aeronàutiques? Estudia el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova