Sortides laborals del curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1

Dur a terme el curs de Formació Bàsica en el Manteniment d’Avions de Turbina (LMA B1.1) de l’EFAV, reglat per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (AESA), et permetrà convertir-te en professional del sector aeri, com a Tècnic Certificador de manteniment d’avions de motor de turbina. En aquest article tractarem les sortides laborals que podràs trobar en clau de manteniment d’aeronaus.

 

Sortides laborals del curs LMA B1.1

Cal recordar que, una vegada superat el curs, obtindràs la LMA de l’especialitat B1.1 d’avions de turbina, títol que et permetrà començar a treballar en el sector com a professional en el manteniment d’aeronaus. Podràs emetre certificats d’aptitud pel servei i actuar com a personal de recolzament després de:

  Realitzar treballs de manteniment executats en l’estructura de l’aeronau, el grup motopropulsor i els sistemes mecànics i elèctrics.

  Dur a terme treballs en sistemes d’aviònica que necessiten únicament comprovacions senzilles per demostrar el seu funcionament i no requereixen la diagnosi d’avaries.

Un dels punts forts de l’escola és l’alt percentatge d’introducció al món laboral gràcies a les sinergies i connexions amb empreses i entitats del sector i del territori. Gairebé la totalitat dels estudiants inscrits cada any a l’EFAV acaba treballant com a professional del sector, com a tècnic de manteniment d’aeronaus, amb llicència oficial aprovada en l’àmbit europeu.

A més, des de l’EFAV s’ofereixen grans opcions laborals que en molts casos continuen després del període de pràctiques, una oportunitat que tots els nostres alumnes aprofiten per fer vincles dins del món del treball i que sovint es tradueixen en el primer pas per endinsar-se en la seva primera feina dins de l’aeronàutica.

 

Per què has d’escollir l’EFAV?

  1. L’EFAV és una de les dues úniques escoles de formació aeronàutica de Catalunya i l’únic centre ocupacional d’aquest sector a Espanya
  2. El centre té una llarga experiència en el sector; des de l’any 1985, impartim formació en l’àmbit aeronàutic amb el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1.
  3. Formació reglada: l’EFAV ofereix dos cursos: Manteniment d’avions de turbina i Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic.
  4. Exàmens oficials EASA: el centre està autoritzat per realitzar exàmens oficials EASA, de la subcategoria B1.1 d’avions amb motor de turbina. Tant si ets alumne com si vas per lliure, podràs portar-los a terme a l’EFAV.
  5. Jornades informatives i sinergies amb el territori: des de l’escola es porten a terme nombroses jornades informatives per donar a conèixer l’oferta formativa del centre i les instal·lacions i també es participa en diferents activitats del sector al territori (fires, exposicions, visites…).
  6. Bona ubicació de l’escola: l’EFAV està situada a Vilanova i la Geltrú, a tan sols 45 minuts de Barcelona. La comunicació tant per carretera com per cotxe és molt bona. A més, es disposa de l’Aeroport Lleida-Alguaire per dur a terme diferents pràctiques del curs.
  7. Col·laboracions: l’escola col·labora amb diferents departaments i institucions oficials, com l’Agència Estatal de Seguretat Aèria, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’European Union Aviation Safety Agency.

Si estàs interessat en el curs de Formació Bàsica en el Manteniment d’Avions de Turbina (LMA B1.1) de l’EFAV pots informar-te a la nostra web o trucar-nos al 938.140.140 per demanar-nos més informació. No t’ho pensis més i aprofita la gran oportunitat!

Sortides laborals del curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1
Idioma