Saps quins són els 10 aeroports del món amb les millors vistes a l’aterrar?

La plataforma de reserves per a avions privats PrivateFly.com publica cada any el rànquing Scenic Airport en què selecciona els 10 aeroports del món més escènics, és a dir, aquells que tenen les millors vistes a l’aterrar.

En primera posició hi trobem l’Aeroport de Donegal, a la costa nord-oest d’Irlanda. En segon lloc destaca l’Aeroport de Barra, a Escòcia, l’únic del món on els vols regulars i també els privats aterren i s’enlairen des de la platja. A continuació situen l’Aeroport de Niça Côte d’Azur, al departament dels Alps Marítims de França i que fa també d’aeroport principal de Mònaco. L’Aeroport Internacional Orlando Melbourne a Florida (Estats Units) és el quart de la llista i es troba a la coneguda com a “Costa Espacial” de Florida, prop del Centre Espacial Kennedy.

En el cinquè lloc del rànquing dels 10 aeroports amb millors vistes a l’aterrar hi ha el Princess Juliana de St. Maarten, a les Antilles holandeses, just al costat d’una de les platges més populars d’aquesta illa caribenya. També a les Antilles holandeses es troba el següent en la llista, l’Aeroport Juancho E. Yrausquin, l’únic de l’illa caribenya de Saba i el que té la pista comercial més curta del món rodejada per muntanyes i penya-segats.

Entre els màgics paisatges de muntanyes, llacs i rius salvatges de Nova Zelanda hi ha el setè aeroport del món on és més bonic aterrar, el de Queenstown.

El vuitè és el Billy Bishop Toronto City Airport (Canadà) i el novè l’aeroport més proper al centre de Londres, el London City (Regne Unit). Tanca el rànquing l’Aeroport d’Aosta, a Itàlia, amb unes vistes excel·lents als Alps Italians.

Saps quins són els 10 aeroports del món amb les millors vistes a l’aterrar?
Idioma