Coneix l’oferta formativa de L’EFAV al Saló de l’Ensenyament de Barcelona

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) estarà present al Saló de l’Ensenyament de Barcelona que tindrà lloc del 18 al 22 de març a Fira Barcelona, Recinte de Montjuïc.

Al nostre estand – situat al pavelló 1, carrer F, número 635 -, et proporcionarem informació sobre els nostres estudis. Oferim l’itinerari acadèmic d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic i Formació Bàsica LMA i el Curs de Formació Bàsica en el Manteniment d’Avions de Turbina.

Som una escola de referència nacional amb una gran experiència. Des de l’any 1985, impartim formació aeronàutica a futurs tècnics de manteniment d’aeronaus. Les nostres llicències estan aprovades i reconegudes en el marc europeu.

La qualitat i l’excel·lència són les nostres prioritats. Preparem l’alumnat amb els millors materials, professors i convenis de col·laboració. Tot això, garanteix als futurs professionals una inserció laboral del 100%.

El Saló de l’Ensenyament de Barcelona també posarà a disposició de l’alumnat i l’equip docent activitats, tallers i materials perquè coneguis millor les característiques de cada itinerari formatiu i puguis decidir què vols estudiar.

Necessites saber més sobre els nostres estudis? Vine i coneix l’EFAV al Saló de l’Ensenyament de Barcelona!

Coneix l’oferta formativa de L’EFAV al Saló de l’Ensenyament de Barcelona
Idioma