Sabies que l’EFAV de Vilanova porta més de 30 anys dedicant-se a la formació en mecànica i aeronàutica? Coneixem una mica la seva història

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) va donar els seus primers passos, l’any 1985. Llavors era coneguda amb el nom de centre de formació ocupacional CFO La Paperera i impartia el curs Tècnic Ajudant de Manteniment d’Aeronaus, especialitzat en el camp de la mecànica d’avions. Posteriorment, l’any 1992, aquesta formació va ser reconeguda per la Direcció General d’Aviació Civil (DGAC) com a Curs de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), segons la normativa nacional.

Al Juliol del 2008, el Departament d’Aeronàutica del CFO La Paperera va obtenir la certificació de la DGAC com a Organització de Formació de Manteniment, aprovada en virtut de la part 147, normativa que està reconeguda  en l’àmbit europeu. Fruit de la fusió del CFO La Paperera i del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va néixer l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) i, així, el Departament d’Aeronàutica, també canvia el seu nom per l’actual que tots i totes coneixem: Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).

Actualment, l’EFAV es troba autoritzada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i, segons la part 147 de la normativa l’European Aviation Safety Agency (EASA), a impartir el curs de formació bàsica per a l’obtenció de la llicència B1.1, uns estudis de qualitat,  homologats en l’àmbit europeu, durant els quals, comptaràs amb un professorat vinculat amb el món professional, pràctiques a centres a aerolínies tan importants com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft i una progressiva introducció de l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals.

Tria qualitat i prestigi, estudiant a l’EFAV de Vilanova, una escola experta en mecànica i aeronàutica amb una llarga trajectòria acadèmica.

Sabies que l’EFAV de Vilanova porta més de 30 anys dedicant-se a la formació en mecànica i aeronàutica? Coneixem una mica la seva història
Idioma