Sabies que l’EFAV de Vilanova ha establert convenis de pràctiques amb les principals companyies del món de l’aeronàutica?

Sabies que l’EFAV de Vilanova ha establert convenis de pràctiques amb les principals companyies del món de l’aeronàutica?

20160921_165810

Les pràctiques professionals faciliten l’aprenentatge de la professió i l’adquisició d’eines i de contactes per millorar les possibilitats d’inserció laboral. Al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) t’ofereixen 450 hores de pràctiques formatives a les principals companyies del món de l’aeronàutica. Entre les quals cal destacar: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

A banda de donar un important protagonisme a la part pràctica, l’EFAV també aposta per la qualitat en la docència. Per això, comptaràs amb un professorat expert format per professionals qualificats i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres. Sens dubte, aprenent dels millors obtindràs uns sòlids coneixements teòrics per esdevenir un autèntic tècnic, especialitzat en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions.

Precisament, la perfecta combinació entre teoria i pràctica durant aquest curs, et permetrà assolir tots els coneixements necessaris per inserir-te amb plenes garanties al mercat laboral. En aquest sentit, cal destacar que aquests estudis compten amb un elevat índex d’inserció laboral, arribant a ser del 100% al primer any.

D’altra banda, responent a la vocació internacional d’aquesta titulació, cal assenyalar que s’introdueix progressivament l’anglès amb l’objectiu d’ampliar els teus horitzons professionals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma impulsarà la teva carrera professional, permetent-te treballar a qualsevol part del món.

 

Posa en pràctica els teus coneixements a les companyies més punteres del món de l’aeronàutica; estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) a l’EFAV de Vilanova.

Sabies que l’EFAV de Vilanova ha establert convenis de pràctiques amb les principals companyies del món de l’aeronàutica?
Idioma