Sabies que el sector aeronàutic necessitarà incorporar més de 2 milions de personal qualificat?

El fort increment del sector aeronàutic vindrà acompanyat d’un augment de la demanda de professionals qualificats. Tant és així que els principals fabricants del sector ja preveuen que entre el 2017 i 2035 serà necessari incorporar més de 2 milions de nous llocs de treball, dels quals gairebé 700.000 corresponen a tècnics de manteniment d’aeronaus.

A més a més fan una estimació que el negoci del manteniment, reparació i revisió d’aeronaus augmentarà gairebé un 5% en els propers 20 anys.

Per aquest motiu l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú segueix apostant per la formació especialitzada manteniment aeronàutic, mitjançant els estudis d’obtenció de la Llicència de Tècnica de Manteniment d’Aeronaus en motors de turbina tipus B1.1

Catalunya compta amb un dels aeroports més grans i amb més creixement d’Europa, Barcelona El Prat, un espai on molt dels alumnes acaben realitzant les seves pràctiques curriculars, ja que l’EFAV compta amb convenis de col·laboració amb les principals empreses del sector, que subministren els seus serveis a les companyies aèries punteres.

Si vols conèixer com funciona el centre educatiu, les instal·lacions i rebre l’assessorament del nostre equip de professionals contacta amb nosaltres i demana per una tutoria personalitzada. Nosaltres ens encarregarem d’assessorar-te per tal que escollis la millor opció.


Sabies que el sector aeronàutic necessitarà incorporar més de 2 milions de personal qualificat?
Idioma