Ryanair visita l’EFAV i constata la necessitat de tècnics de manteniment d’aeronaus

Un nombrós equip de Ryanair ha visitat l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) per fer una presentació i xerrada de reclutament. El director general de Ryanair España, José Mª Ramón de la Rosa va exposar en una presentació l’ambiciós pla d’expansió que té la companyia en nombre d’avions i per tant la necessitat de contractar més tècnics de manteniment d’aeronaus, un perfil professional molt especialitzat i que la companyia necessita cobrir perquè no en tenen suficients.

La responsable de Recursos Humans de la companyia, Ana Ortego, va explicar les condicions i vies per ser contractat per Ryanair. Com a principal novetat, la responsable del nou hangar de l’aeroport de Sevilla, va explicar en xifres l’enorme necessitat de tècnics de manteniment d’aeronaus del sector.

Bhavik Mistry, responsable de formació de Ryanair a l’aeroport londinenc de Stansted, va explicar l’itinerari formatiu intern que l’empresa ofereix, per aconseguir la certificació específica en els dos models que té la companyia: el Boeing 737 i el Learjet model 45.

A més, en la presentació de la companyia irlandesa també van participar dos antics alumnes de l’EFAV, que han aconseguit treballar a Ryanair. Marc Viltró, alumne de la promoció 2012-2014 va explicar la seva experiència professional,  començant per les pràctiques a l’empresa catalana BCP Aerotecnics i després el seu ‘fitxatge’ per Ryanair, a Londres. Viltró, ja ha demanat la llicència de manteniment d’aeronaus per a poder certificar avions.

Per l’altra banda, Rubén Delgado de la promoció 2015-2017 va ser felicitat per l’equip directiu de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) i per l’equip de Ryanair, ja que a més de tenir d’un expedient brillant ha pogut fer les pràctiques curriculars a la companyia aèria irlandesa, que ja li ha garantit un nou contracte.

Ryanair visita l’EFAV i constata la necessitat de tècnics de manteniment d’aeronaus
Idioma