L’alumnat de l’EFAV treballa en la reparació d’avions gràcies al conveni amb Servitec

La nostra escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa de serveis aeronàutics Servitec Aircraft Maintenance que permet la participació de l’alumnat en projectes reals de reparació d’avions.

L’aeroport d’Alguaire, instal·lació que gestiona Servitec, s’ha convertit en el centre d’operacions dels nostres estudiants. Aprofitant l’activitat de desballestament, preservació, reciclatge i reparació d’avions, l’alumnat pot formar-se de forma pràctica i in situ com a tècnics de manteniment d’aeronaus.

L’objectiu del conveni és oferir una Formació Professional Dual, on la teoria es complementi amb la formació pràctica a un aeroport. La col·laboració també permetrà crear sinergies i facilitar l’ocupabilitat de l’alumnat al sector aeronàutic, un àmbit professional amb gran demanda i potencial.

Aquest projecte s’emmarca en la reorientació estratègica de les activitats que es desenvolupen a l’aeroport d’Alguaire envers el sector industrial, així com en l’acord entre Aeroports de Catalunya, Servitec i Aeronpark de convertir Alguaire en el clúster de manteniment i reciclatge aeronàutic més gran del sud d’Europa.

Actualment, 10 dels nostres alumnes estan treballant en el desballestament d’un Airbus A340 i ens han facilitat material per a pràctiques del debastallament d’un altre avió A330. Durant els mesos vinents, es realitzaran visites formatives amb els diferents grups com a complement de la seva formació.

¿T’interessa la reparació d’avions? Contacta’ns i descobreix tot el que et pot oferir estudiar a l’EFAV.

L’alumnat de l’EFAV treballa en la reparació d’avions gràcies al conveni amb Servitec
Idioma