Quins són els objectius del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova?

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) t’aporta una formació teòrica-pràctica especialitzada i de qualitat, perquè et converteixis en el responsable de donar el vistiplau a una aeronau o a un component, després d’una intervenció de manteniment preventiu o correctiu a l’hangar, en línia (aeroport), tallers/fàbriques, així com a petites, mitjanes i grans empreses. El principal objectiu d’aquesta formació és que els alumnes obtinguin la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), reconeguda en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’àmbit europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts a nivell europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.

Al llarg del curs en TMA de l’EFAV, també s’incorporen les darreres tendències del sector. A través d’assignatures com: les Matemàtiques, la Física, els Factors humans i d’altres més específiques com: l’Aerodinàmica, la Legislació aeronàutica, estructures i sistemes d’avions de turbina, motors de turbines de gas, etc., assoliràs una sòlida base teòrica per treballar en el sector de la mecànica aplicada a l’aeronàutica. A més, et formaràs a càrrec de professionals experts amb àmplies habilitats pedagògiques i experiència professional. Entre els quals cal destacar: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

A més, mentre estudiïs aquest curs entraràs en contacte amb la realitat de la professió a través de les 450 hores de pràctiques formatives a les companyies aèries més prestigioses en l’àmbit internacional: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Finalment, de cara a oferir-te més i millors oportunitats laborals; s’introdueix progressivament l’anglès en algunes de les assignatures. A l’EFAV són conscients que es tracta d’un idioma imprescindible sobretot en un camp com el de l’aeronàutica, ja que, et permetrà ser capaç d’entendre altres formes de referir-te a elements del vocabulari en general i sobretot, obrir-te les portes del mercat internacional.

Converteix-te en un tècnic expert, especialitzat en mecànica i aeronàutica; estudiant a l’EFAV de Vilanova.

Quins són els objectius del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova?