Quins són els àmbits professionals d’un tècnic especialitzat en manteniment d’aeronaus? Forma’t en una professió amb futur estudiant a l’EFAV de Vilanova

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), et permetrà assolir una sòlida formació teòrica i pràctica per poder treballar en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport, al taller o a les fàbriques d’avions. Un cop finalitzis aquests estudis, podràs treballar en petites, mitjanes i grans empreses on es realitzi el manteniment d’aeronaus, essent el responsable de certificar el bon estat d’una aeronau.

Principalment podràs desenvolupar la teva tasca professional a: companyies aèries regulars i xàrter; companyies no regulars de transport de passatgers i càrregues; companyies de fumigació aèria; companyies de treballs aeris (fotografia, publicitat); organismes institucionals; companyies de lluita contra incendis; escoles; aeroclubs; institucions oficials (Policia, Protecció civil, etc.), entre moltes altres.

Durant el curs en TMA de l’EFAV, duràs a terme una formació teòrica, especialitzada i de qualitat de dos anys i 450 hores de pràctiques formatives a les companyies més punteres del sector: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. La combinació d’aquests dos factors et permetrà assolir tots els coneixements necessaris per accedir amb més facilitat al mercat laboral. En aquest sentit, cal destacar que aquests estudis compten amb un elevat índex d’inserció laboral. De fet, la promoció del 2014-2015 va tenir una inserció del 100%.

Altre avantatge de l’EFAV és el seu excel·lent professorat, format per professionals experts i  vinculats professionalment al sector aeronàutic. Entre els quals cal destacar: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

En definitiva, amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’EFAV obtindràs la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), la qual, està reconeguda per dues importants institucions; en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA).

 

Aposta pel teu futur professional; estudiant a l’EFAV de Vilanova i la Geltrú.

Quins són els àmbits professionals d’un tècnic especialitzat en manteniment d’aeronaus? Forma’t en una professió amb futur estudiant a l’EFAV de Vilanova
Idioma