Quins són els aeroports internacionals amb més trànsit?

En els últims dies ha vist la llum l’informe anual de trànsit aeri mundial anual, elaborat pel Consell Internacional d’Aeroports. Tot i que no hi ha grans sorpreses en els resultats, les dades són veritablement sorprenents. Aquests són els que més trànsit tenen.

Lidera la llista l’aeroport de Hartsfield-Jackson d’Atlanta, als Estats Units. Cada any rep més de 107 milions de passatgers internacionals. Aquest és el 21è any que ocupa la primera posició del podi. El segueix d’a prop l’aeroport xinès de Beijing amb 101 milions de passatgers.

Tanca el podi un aeroport que va a l’alça clarament, el de Dubai, amb 89,1 milions de persones en vols internacionals. L’aeroport de Los Ángeles ocupa la quarta posició amb 87,5 milions i en cinquè lloc tornem a terres asiàtiques. Hem de viatjar fins a Haneda, situat a la capital de Japó, per on han passat més de 86,9 milions.

Més enllà de les xifres, l’estudi deixa una reflexió més que interessant. Tot i les polítiques proteccionistes que estan adoptant alguns països, aquest any hi ha hagut 8.800 milions de passatgers, un 6,4 més que l’any anterior. Una xifra que fa reflexionar, i molt.

Quins són els aeroports internacionals amb més trànsit?
Idioma