Quins continguts es porten a terme al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova?

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) t’ofereix una formació homologada a nivell europeu, especialitzada i de qualitat en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus. A través d’assignatures genèriques com: les Matemàtiques, la Física, els Factors humans i d’altres més específiques com: ‘Material, equips i eines’, i ‘Pràctiques de manteniment’, durant les quals, tindràs l’oportunitat de modelar materials bàsics com la fusta i el metall; però, també, altres més moderns com: la fibra de vidre, la fibra de carboni, el kevlar, entre altres. D’aquesta manera, emprant aquest instrumental, aprendràs diferents tècniques de treball com el reblonat d’estructures metàl·liques, el laminatge en Sandwich de composites, les reparacions dels desperfectes, etc.

La  part pràctica té un protagonisme important des del primer dia de curs. Per això, a les assignatures d’Aerodinàmica, estructures i sistemes d´avions de turbina, i a Motors de Turbina faràs les pràctiques al Hawker HS125 Dominie, un avió de motor de turbina real, procedent de la força aèria britànica (RAF). Originàriament, era una aeronau entrenadora de navegació. Per aquest motiu, a la part davantera té la cabina de pilotatge i a la part posterior disposa d’una segona cabina per a la instrucció de navegació. A excepció dels motors, tots els sistemes de l’avió són operatius. Això permet realitzar tot tipus de proves: comandaments de vol, tren d’aterratge, pujar i baixar tren, acció de superfícies de control, pujar i baixar flaps, entre altres. És a dir, en aquest avió, podràs realitzar totes les tasques de manteniment habituals, incloent-hi el muntatge, desmuntatge, ajustament i proves funcionals de molts elements.

Pràctiques a companyies aèries de prestigi internacional

Un cop superades les classes teòriques-pràctiques, arribarà el torn de les pràctiques acadèmiques a les aerolínies amb més renom, amb les quals L’EFAV té signats convenis de col·laboració: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. La durada total del pràcticum serà de 450 hores, durant les quals, implementaràs els coneixements assolits i entraràs en contacte amb la realitat professional del sector.

En definitiva, amb el curs en TMA de l’EFAV, aprendràs a realitzar totes les tasques de manteniment d’una aeronau amb motor de turbina convertint-te en l’encarregat de constatar que un determinat avió està en òptimes condicions de funcionament.

Aconsegueix la teva llicència B1.1, estudiant a l’EFAV de Vilanova. Fes ja la teva preinscripció!

Quins continguts es porten a terme al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova?
Idioma