Quines són les sortides professionals del Tècnic de Manteniment d’Aeronaus? Aposta pel teu futur, estudia a l’EFAV de Vilanova

El Tècnic de Manteniment d’Aeronaus s’encarrega del manteniment dels components mecànics i electrònics de les aeronaus. Aquesta ocupació comprèn tres àrees d’especialitat: aviònica, que fa referència al manteniment de la instrumentació de vol i comunicacions (radar, altímetre, etc.); cèl·lula, que s’ocupa de tots els elements estructurals de l’avió, com ara els alerons o el tren d’aterratge, i per últim, el motor. A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), tindràs l’oportunitat d’estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una formació especialitzada i de qualitat que et permetrà treballar en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport, al taller o a les fàbriques d’avions.

Les sortides professionals del Tècnic de Manteniment d'Aeronaus. Aposta pel teu futur, estudia a l’EFAV de Vilanova

Un cop finalitzis aquests estudis, podràs treballar en petites, mitjanes i grans empreses on es realitzi el manteniment d’aeronaus, essent el responsable de certificar el bon estat d’una aeronau. Principalment, podràs desenvolupar la teva tasca professional a: companyies aèries regulars i xàrter; companyies no regulars de transport de passatgers i càrregues; companyies de fumigació aèria; companyies de treballs aeris (fotografia, publicitat); organismes institucionals; companyies de lluita contra incendis; escoles; aeroclubs; institucions oficials (Policia, Protecció civil, etc.), entre moltes altres.

Des d’un principi, a l’EFAV de Vilanova s’intenta que els alumnes mantinguin un contacte directe amb el món professional. Per això, tindràs l’oportunitat de realitzar un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies més punteres del sector, amb les quals, aquesta Escola té conveni: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Així doncs, al llarg dels dos anys de durada del curs en TMA l’EFAV, es combina a la perfecció teoria i pràctica. Però, a més, gràcies a un professorat vinculat amb el món professional, estaràs al dia de les darreres tendències i novetats del sector. D’altra banda, de cara a obrir-te les portes del mercat laboral internacional, s’introdueix progressivament l’anglès.

Si vols dedicar-te professionalment a l’aeronàutica, un sector amb una enorme i creixent importància estratègica per a la indústria, el comerç i la mobilitat de les persones; el millor centre per formar-se és l’EFAV de Vilanova. Vine a informar-te, no esperis més per obtenir la teva Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA).

Quines són les sortides professionals del Tècnic de Manteniment d’Aeronaus? Aposta pel teu futur, estudia a l’EFAV de Vilanova
Idioma