Quines són les funcions d’un Tècnic en Manteniment d’Aeronaus? Coneix-les i posa-les en pràctica, estudiant a l’EFAV de Vilanova

El tècnic de manteniment d’aeronaus és el responsable de fer el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus, així com dels seus sistemes, equips i components. Totes aquestes tasques les desenvolupa en hangar, en línia (aeroport) o en taller/fàbrica, abastant així tots els tipus de manteniments possibles. A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) assoliràs una sòlida base teòrica i pràctica que et permetrà poder donar el vistiplau a una aeronau o a un component, després d’una intervenció de manteniment.

Precisament, l’objectiu del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV és que els alumnes obtinguin la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), reconeguda en l’àmbit estatal per AESA i en l’àmbit europeu per EASA. Amb aquesta llicència els nostres alumnes titulats podran treballar a qualsevol companyia d’arreu del món.

Sens dubte, l’aeronàutica és un mercat creixent amb una demanda elevada de tècnics de manteniment qualificats. Al curs de l’EFAV formem aquests professionals acreditats. I per aconseguir-ho, comptem amb un professorat expert, integrat per professionals del sector que alhora, estan vinculats a l’ensenyament del camp de l’aeronàutica. Ells són qui coneixen millor que ningú el sector i aporten als alumnes una visió i experiència que només un professional i entès de l’àmbit podria.

A més, de cara a oferir-te més i millors oportunitats laborals, introduïm l’anglès en algunes de les assignatures. Aquest idioma és essencial sobretot en un camp com el nostre, doncs, ens permet ser capaços d’entendre altres formes de referir-se a elements del vocabulari en general i ens obre les portes a un món en constant canvi i creixement.

Una part molt important de la nostra formació recau en la part pràctica. Els nostres alumnes poden aplicar i treballar els seus coneixements a les classes pràctiques, treballant amb un avió de l’exèrcit britànic. Tocar, canviar peces, veure com funciona el motor… Tot plegat, facilita l’aprenentatge i alhora motiva més l’estudiant perquè pot emprar els seus coneixements teòrics i veure la seva utilitat real. En aquest sentit, també cal destacar que els nostres estudiants porten a terme 450 hores de pràctiques externes a les aerolínies més prestigioses del sector: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Converteix-te en un autèntic tècnic en manteniment d’aeronaus, estudiant a l’EFAV de Vilanova.

Quines són les funcions d’un Tècnic en Manteniment d’Aeronaus? Coneix-les i posa-les en pràctica, estudiant a l’EFAV de Vilanova
Idioma