Quina formació acadèmica es necessita per iniciar el curs de l’EFAV?

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) és un centre de formació aprovada per l’Agència Estatal de Seguretat Aérea (AESA), l’organisme que regula entre altres aspectes la formació dels professionals aeronàutics. Per aquest motiu, l’EFAV ha de complir amb els requisits d’AESA, que recomana tenir el títol de Batxillerat o equivalent, també amb la possibilitat de Cicle Formatiu de Grau Superior.

Cal mencionar que les assignatures dels estudis són força específiques i requereixen certs coneixements previs. Matemàtiques, física, aerodinàmica, legislació aeronàutica…  Gràcies a la formació de l’EFAV podràs adquirir una sòlida base teòrica per treballar en el sector de la mecànica aplicada a l’aeronàutica.

Un cop superada la part teòrica, arribarà el torn de les pràctiques formatives a les principals companyies aèries , amb les quals l’EFAV té signats convenis de col·laboració: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS… La durada total del pràcticum serà de 450 hores, durant les quals, entraràs en contacte amb la realitat professional del sector i podràs utilitzar per anar sumant l’experiència requerida. En aquest sentit, un 40% dels alumnes continuen treballant a la mateixa empresa on han realitzat les pràctiques.

No t’ho pensis més, forma’t en una professió de futur, estudiant el curs en TMA a l’EFAV. Demana ja la teva tutoria personalitzada i t’assessorarem en tot moment.

Quina formació acadèmica es necessita per iniciar el curs de l’EFAV?
Idioma