Quina és la metodologia de l’EFAV?

Els estudis del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú donen molta importància a la part pràctica, per simular entorns reals i que l’alumne pugui conèixer de primera mà la metodologia de treball de les principals empreses de manteniment d’aeronaus.

Les assignatures de la formació són Matemàtiques, Física, Aerodinàmica, Legislació Aeronàutica, Motors de Turbina… Però l’equip docent de l’EFAV s’encarrega de buscar l’equilibri entre la part pràctica i la teòrica per implementar els coneixements assolits.

Els alumnes tenen l’oportunitat de treballar en aeronaus reals: el Hawker HS125 Dominie, un avió de motor de turbina, procedent de la força aèria britànica. D’aquesta manera poden realitzar tota mena d’exercicis pràctics per conèixer com funciona el motor de distribució, els eixos, les rodes…

Ara bé, les pràctiques no acaben aquí. Durant el curs en TMA de l’EFAV també tindràs l’oportunitat de realitzar 450 hores de pràctiques formatives a les companyies aèries més importants del territori, com Air Europa, Air Nostrum, Ryanair…

Ja ho saps, si vols estudiar una formació amb un 100% d’inserció laboral demana ja per les nostres tutories personalitzades i prepara’t per volar.

 

 

Quina és la metodologia de l’EFAV?
Idioma