Què t’ofereix l’EFAV de Vilanova? Fes ja la teva preinscripció al Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus

A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) s’imparteix el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una formació de qualitat, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions amb un important protagonisme de la part pràctica des del primer dia de curs. De fet, aquest curs, de dos amb certificació europea, inclou un total de 450 hores de pràctiques formatives. A més, l’EFAV posa a la teva disposició:

  • Instal·lacions de primer nivell. Les instal·lacions de l’EFAV et permeten adquirir de la millor manera possible els coneixements i destreses necessàries per al desenvolupament del teu futur professional en el sector de la mecànica i l’aeronàutica. Aquestes instal·lacions consten de: l’edifici de Formació, dedicat exclusivament a la formació teòrica-pràctica. Disposa d’aules de teoria, tallers de mecànica, electricitat i aviònica i d’altra banda, l’hangar, amb taller de motors, d’hèlixs, de pneumàtica i hidràulica. En aquest hangar, a més, es realitzen les pràctiques sobre el Hawker HS125 Dominie, una aeronau de motor de turbina real, procedent de la força aèria britànica (RAF). 
  • Excel·lent professorat. Comptaràs amb un equip docent expert amb una àmplia experiència en la docència i en actiu professionalment, coneixedor de les darreres novetats d’aquest sector. Cal destacar a professionals de la talla de: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.
  • Una titulació amb certificació europea. Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts en l’àmbit europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte imprescindible en un món tan globalitzat com és l’actual.
  • Pràctiques a aerolínies de prestigi internacional. Com alumne, podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant les teves pràctiques a les companyies més influents, amb les quals, aquest centre té convenis subscrits: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.
  • Progressiva introducció de l’anglès. De cara a oferir-te més i millors oportunitats laborals, al llarg del curs en TMA, s’imparteixen de forma gradual assignatures en anglès. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar la teva xarxa de contactes i facilitar la teva inserció al mercat laboral europeu i internacional. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.
  • Alt índex d’inserció laboral. La combinació de tots aquests factors: excel·lents instal·lacions, qualitat docent, pràctiques a les millors companyies, introducció de l’anglès i una formació posada al dia dóna com a resultat una inserció laboral del 100% dels alumnes al primer any; un cop finalitzen el curs en TMA a l’EFAV. Així doncs, aprofita per formar-te en una professió en alça, a causa del fort creixement que el mercat aeronàutic ha experimentat en els darrers anys.

En definitiva, l’EFAV de Vilanova t’ofereix la formació més completa i posada al dia sobre mecànica i aeronàutica. No esperis més i fes la teva preinscripció al Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA). Places limitades!

Què t’ofereix l’EFAV de Vilanova? Fes ja la teva preinscripció al Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus