Què opinen sobre la formació de l’EFAV els antics alumnes?

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) compta amb la llicència europea per a formar tècnics de manteniment d’aeronaus des de 2008, quan l’Agència Europea de Seguretat Aèria es va crear per normalitzar els estàndars de seguretat de les aeronaus.  En aquests 10 anys de formació, han passat per l’EFAV molts professionals que ara ja desenvolupen tasques de manteniment a companyies aèries i altres empreses de manteniment. A continuació us presentem tres opinions d’aquests exalumnes.

Dani Clot va estudiar a l’EFAV a la promoció 2013-2015 perquè l’aviació sempre havia estat la seva passió. Era tècnic de manteniment d’instal·lacions elèctriques i el pas natural per a ell era unir les seves dues passions. “L’EFAV és un centre de referència nacional. Vaig tenir l’oportunitat d’estudiar a un centre amb molta experiència”.

En la mateixa línia, Ángel Navarro explica que a l’EFAV va poder créixer professionalment i aconseguir el que feia tant temps que perseguia.”Només 10 dies després d’acabar el curs, l’escola ja m’havia trovat una empresa on poder fer les pràctiques” explica Navarro, que també destaca la professionalitat del professorat.

Joan Manel Pozuelo és potser un cas diferent dels altres dos. Va iniciar el curs de l’EFAV amb 40 anys després de perdre la seva antiga feina. Quan va veure que aquests estudis li donaven l’oportunitat de treballar al món de l’aviació no s’ho va pensar: “Era l’alumne més gran de la meva promoció, però realment l’edat no va importar. Mitjançant l’esforç tot és possible·. A més, Pozuelo guarda un gran record del professorat: “Els coneixements i experiència dels instructors és increïble, s’ha d’aprofitar per treure el màxim profit”.

Què opinen sobre la formació de l’EFAV els antics alumnes?
Idioma