Què aprenen els alumnes de l’EFAV? Tria una formació teòrica i pràctica de qualitat estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus

Què aprenen els alumnes de l’EFAV? Tria una formació teòrica i pràctica de qualitat estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus

 Alumne

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ofereix el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una formació especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions amb un important protagonisme de la part pràctica des del primer dia de curs.

Gràcies a assignatures com ‘Material, equips i eines’, i ‘Pràctiques de manteniment’, tindràs l’oportunitat de modelar materials bàsics com la fusta i el metall; però, també, altres més moderns com: la fibra de vidre, la fibra de carboni, el kevlar, entre altres. D’aquesta manera, emprant aquest instrumental, aprendràs diferents tècniques de treball com el reblonat d’estructures metàl·liques, el laminatge en Sandwich de composites i finalment, també realitzaràs reparacions dels desperfectes.

D’altra banda, a les assignatures d’Aerodinàmica, estructures i sistemes d´avions de turbina, i a Motors de Turbina faràs les pràctiques al Hawker HS125 Dominie, un avió de motor de turbina real, procedent de la força aèria britànica (RAF). Originàriament aquest era una aeronau entrenadora de navegació. Per aquest motiu, a la part davantera té la cabina de pilotatge i a la part posterior disposa d’una segona cabina per a la instrucció de navegació. A excepció dels motors, tots els sistemes de l’avió són operatius. Això permet realitzar tot tipus de proves: comandaments de vol, tren d’aterratge, pujar i baixar tren, acció de superfícies de control, pujar i baixar flaps, entre altres. Per tant, en aquest avió, podràs dur a terme totes les tasques de manteniment habituals, incloent-hi el muntatge, desmuntatge, ajustament i proves funcionals de molts elements, sempre seguint les instruccions del manual del fabricant.

En definitiva, amb el curs en TMA de l’EFAV, aprendràs a realitzar totes les tasques de manteniment d’un avió amb motor de turbina. Un cop finalitzis la part teòrica d’aquest curs, arribarà el torn de les pràctiques formatives (450 hores) que les podràs realitzar a les companyies més punteres del sector: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Tot plegat, t’aportarà els coneixements teòrics i pràctics necessaris per convertir-te en un futur certificador d’avions amb motor de turbina. És a dir, seràs l’encarregat de constatar que una determinada aeronau està en òptimes condicions de funcionament.

Tria una formació especialitzada i eminentment pràctica, estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova. No esperis més per obtenir la llicència B1.1.

Què aprenen els alumnes de l’EFAV? Tria una formació teòrica i pràctica de qualitat estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus
Idioma