Aquest nou curs acadèmic forma’t a l’EFAV de Vilanova, una escola amb garantia de qualitat

Aquest nou curs acadèmic forma’t a l’EFAV de Vilanova, una escola amb garantia de qualitat

Hangar de l'escola

El nou curs acadèmic 2016-2017 està a punt de començar. Si ets un apassionat del món de la mecànica i l’aeronàutica; una excel·lent opció és estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). Es tracta d’una titulació especialitzada i de qualitat que posa el seu focus en l’aprenentatge del manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. A més, estudiar a l’EFAV és garantia de qualitat i prestigi. Es tracta d’un centre que disposa d’una dilatada experiència, d’unes bones connexions amb el sector aeronàutic i a més, està autoritzat per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i per l’European Aviation Safety Agency (EASA).

L’itinerari formatiu del curs en TMA és de dos anys + 450 hores de pràctiques formatives que es poden realitzar a les companyies més rellevants del sector: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. La combinació d’aquests dos factors permet assolir tots els coneixements necessaris per incorporar-se exitosament al mercat laboral. En aquest sentit, cal destacar que aquests estudis compten amb un elevat índex d’inserció laboral.

Altre avantatge d’aquests estudis és el seu equip docent, format per professionals experts i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

En definitiva, des de Vilanova i la Geltrú, s’imparteixen uns estudis homologats a nivell europeu que milloren l’accés al mercat laboral. No t’ho pensis més i aquest nou curs acadèmic, tria una formació de qualitat i amb molt de futur; estudiant el curs en TMA a l’EFAV.

Aquest nou curs acadèmic forma’t a l’EFAV de Vilanova, una escola amb garantia de qualitat
Idioma