Qualitat docent i especialització caracteritzen el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova

Qualitat docent i especialització caracteritzen el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova

av

Durant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), obtindràs una formació especialitzada, de qualitat i eminentment pràctica, encaminada a formar a professionals de l’aeronàutica i mecànica d’avions. A més, tindràs l’avantatge de formar-te amb un excel·lent professorat, expert en el sector, amb una àmplia experiència en la docència i vinculat amb el món professional.

Entre l’equip docent del curs de l’EFAV sobresurten els següents noms: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres. Tots ells vinculats amb importants companyies del sector aeronàutic; fet que implica una constant actualització dels continguts i metodologies emprades.

A més les classes són en grups reduïts, amb la qual cosa, la comunicació entre el professorat i l’alumnat és molt més directa. Aquest tracte proper facilita una major interacció entre els estudiants i el professorat. D’aquesta manera, els alumnes poden plantejar els seus dubtes i inquietuds amb naturalitat. Això permet als docents conèixer-los amb més detall i personalitzar l’itinerari formatiu d’aquest curs.

Al llarg dels dos anys del curs en TMA de l’EFAV, assoliràs una sòlida base teòrica i a més, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els teus coneixements a les aerolínies més destacades del sector com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Altres avantatges del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV són: la progressiva introducció de l’anglès per ampliar les teves oportunitats laborals; l’homologació d’aquests estudis a nivell estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA), un aspecte molt important, doncs, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món i finalment, l’elevat índex d’inserció laboral d’aquests estudis, arribant a ser del 100% al primer any.

Aposta per una formació especialitzada, de qualitat i a càrrec del millor equip docent, estudiant a l’EFAV de Vilanova, una escola puntera a Catalunya i a l’Estat.

Qualitat docent i especialització caracteritzen el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova
Idioma