Primera Cerimònia de Promoció EFAV 2019-2021

El passat dissabte 20 de novembre, va tenir lloc la cerimònia de graduació de la promoció 2019-2021 de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). 

A iniciativa de l’alumnat d’aeronàutica, la promoció 2019-2021 va promoure fer, per primera vegada, la Cerimònia Promoció EFAV 2019-2021. L’acte va tenir lloc a l’auditori de Neàpolis a partir de les 17 hores. A l’esdeveniment es van convidar les famílies i amics de l’alumnat.

La cerimònia es va dividir en dues parts:

La primera part, a les 17 hores, en què alumnat, famílies, acompanyants i personal docent es van trobar a l’IMET per visitar i conèixer l’hangar i els espais formatius on els i les estudiants han estudiat la formació en manteniment aeronàutic durant més de dos anys acadèmics.

Durant la visita a les instal·lacions de l’Escola, va estar-hi present el personal de RRHH de Ryanair Espanya, Portugal y Marroc, així com el cap de manteniment de Barcelona i exalumne de la promoció 2006 de l’EFAV.

La segona part, a les 18:30 hores, en què totes les persones presents es van desplaçar fins a l’edifici Neàpolis i, al seu auditori, van desenvolupar la cerimònia de graduació de la promoció 2019-2021 de l’EFAV.

El programa de la Cerimònia Promoció EFAV 2019-2021 va ser el següent:

  • Obertura de l’acte a càrrec de la Sra. M. Mercè Mateo Olivares.
  • Parlament del representant tècnic de l’EFAV, Sr. Álvaro Molinuevo Alonso.
  • Parlament dels representants de la companyia aèria Ryanair.
  • Reconeixement a l’alumnat. Fotografia de grup. Parlament del delegat de curs.
  • Tancament de l’acte a càrrec de la regidora.
  • Brindis d’acomiadament de la promoció.

Vols saber més de l’Escola? Contacta’ns per a més informació!

Primera Cerimònia de Promoció EFAV 2019-2021
Idioma