Preinscripcions obertes pel curs d’Auxiliar de Manteniment Aeronàutic a Lleida!

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú inicia l’any 2021 amb l’obertura d’un nou centre de formació a l’aeroport de Lleida – Alguaire. Seguint la metodologia establerta des de l’any 1985 a la capital del Garraf, la nova escola a terres lleidatanes oferirà un curs d’operacions auxiliars de manteniment aeronàutic.

El curs té previst començar al mes d’abril i acabar a l’agost. Un total de 420 hores lectives amb un cicle de pràctiques professionals. En aquesta primera edició, les classes es duran a terme en una de les plantes de la torre de control de l’aeroport. La part pràctica transcorrerà a l’antiga terminal de Thomas Cook que serà habilitat com a espai de treball amb els avions.

Les persones interessades a rebre la formació han d’haver cursat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) o titulació equivalent i a la vegada estar inscrites com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) o com a persona ocupada però demandant de millora de feina.

Pel curs acadèmic 2021 hi ha un límit d’admissió de 15 alumnes amb entrevista personal prèvia a càrrec dels responsables del centre. Tota la informació sobre el procés de preinscripció es pot consultar a la secció d’oferta formativa de la pàgina web d’EFAV.

El sector del manteniment aeronàutic té unes grans expectatives de creixement i a la vegada afronta un relleu generacional que requereix personal qualificat, d’aquí que la formació que ofereix EFAV tingui una inserció laboral del 100%. L’àmbit ocupacional d’aquests estudis és el següent: auxiliar de manteniment d’aeronaus en línia, auxiliar de manteniment d’interior d’aeronaus, auxiliar de manteniment d’aeronaus en taller i auxiliar de rampa..

Un dels altres al·licients de l’obertura de la nova escola a Lleida – Alguaire és que tant els seus alumnes com els estudiants de Vilanova podran accedir a la Formació bàsica LMA B1.1 sempre i quan s’assoleixi una determinada qualificació en l’avaluació final del Certificat de professionalitat.

Fins el 25 de març podeu fer la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica. Us facilitem una guia amb tots els detalls del passos a seguir per formalitzar la preinscripció. Del 3 de març al 9 d’abril es realitzaran les entrevistes personals i el dia 14 d’abril es publicarà la llista provisional de les sol·licituds. El 15 d’abril es durà a terme la revisió de la nota i serà el dia 16 quan es  publicarà la llista definitiva amb l’assignació de places i de la llista d’espera.

Preinscripcions obertes pel curs d’Auxiliar de Manteniment Aeronàutic a Lleida!
Idioma