Preinscripcions obertes al curs per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars de manteniment aeronàutic

Vols aprendre a realitzar operacions auxiliars de manteniment d’un avió? Preinscriu-te abans del 12 de juliol al curs que t’oferim a l’EFAV per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars de manteniment aeronàutic que et permetrà realitzar tasques auxiliars de manteniment aeronàutic sota la supervisió d’un tècnic superior.

Amb el certificat de professionalitat podràs treballar com a auxiliar de manteniment d’aeronaus en línia, auxiliar de manteniment d’interiors d’aeronaus, auxiliar de manteniment d’aeronaus en taller o d’auxiliar de rampa.

Les empreses que requereixen d’aquestes ocupacions són d’una banda empreses grans o mitjanes de manteniment aeronàutic localitzades als aeroports i de l’altra empreses mitjanes o petites de manteniment aeronàutic localitzades en aeròdroms o camps de vol. També empreses de handling o assistència en terra a les aeronaus que inclou tots els serveis que necessita una aeronau des de que aterra fins que s’enlaira localitzades als aeroports. Totes elles requereixen habitualment personal disposat al treball nocturn, per torns i disposat a la mobilitat geogràfica.

El curs per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars de manteniment aeronàutic tindrà lloc de dilluns a dijous de 16 a 19 hores entre octubre de 2019 i juny de 2020.

L’obtenció del certificat de professionalitat més les superació d’una prova d’accés assegura a més una plaça acadèmica en la formació de Tècnic/a de manteniment d’aeronaus amb la qual obtenir la llicència B1.1 homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) per desenvolupar i certificar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

Preinscripcions obertes al curs per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars de manteniment aeronàutic
Idioma