Preinscripcions i jornades de portes obertes del curs de Manteniment d’Aeronaus!

El 3 de maig es va iniciar la preinscripció del curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1. El curs s’imparteix a Vilanova i La Geltrú i està enfocat a tots aquells que tinguin interès en formar-se en aeromecànica amb l’especialitat de tècnic de manteniment. Per explicar-vos tots els detalls dels estudis, organitzem 4 jornades de portes obertes presencials: el 2 de juny a les 12h i a les 18h, el 15 de juny a les 12h i el 18 de juny a les 18h.  

Aquesta formació ofereix múltiples sortides professionals dins del sector del manteniment d’aeronaus i garanteix un 100% d’inserció laboral. Un cop finalitzats els estudis, l’alumnat podrà treballar en línia, a l’hangar o al taller de diverses companyies aèries: regulars, de fumigació aèria o institucions oficials, com la Policia o Protecció Civil, entre d’altres. 

L’oferta formativa d’EFAV ofereix preus públics i assequibles. Les nostres instal·lacions son punteres en el sector, ja que disposem d’un hangar amb avions reals i espais específics perquè els estudiants puguin desenvolupar tasques de mecànica i manteniment aeronàutic. El professorat compta amb molta experiència i professionalitat fet que proporciona una formació de qualitat als alumnes.

Els nostres estudis es basen en projectes reals i pràctics, per tal de facilitar a l’alumnat l’accés al mon laboral. En aquesta línia, oferim 450h pràctiques en companyies aeronàutiques de renom com Ryanair o Servitec Aircraft Maintenance. També col·laborem amb empreses i organitzacions del territori, fet que fomenta la participació dels alumnes en treballs reals. 

Al ser una formació reconeguda per l’European Union Aviation Safety (EASA), facilitem la incorporació de l’alumnat en empreses i companyies d’arreu d’Europa. És per això que una de les llengües vehiculars de curs és l’anglès, ja que és l’idioma predominant en el sector i és clau per a la inserció laboral.

Del 3 de maig al 22 de juny podeu fer la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica. Us facilitem un dossier amb tots els detalls del passos a seguir per formalitzar la preinscripció. Del 4 de maig al 30 de juny es realitzaran les entrevistes personals i el 6 de juliol es publicarà la llista provisional de les sol·licituds. El 7 i 8 de juliol es durà a terme la revisió de la nota i serà el dia 9 quan es  publicarà la llista definitiva amb l’assignació de places i de la llista d’espera.

Apunta’t a les jornades de portes obertes presencials i informa’t dels estudis i del procés de preinscripció. Cada jornada tindrà una durada d’una hora i per controlar l’aforament, cal que demaneu cita prèvia.

Preinscripcions i jornades de portes obertes del curs de Manteniment d’Aeronaus!
Idioma