Perquè és tan important que el curs de l’EFAV tingui la certificació EASA?

Els estudis de formació bàsica de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) estan homologats per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), un organisme europeu que promou la màxima seguretat en l’aviació civil i que dicta la normativa establerta en el sector aeronàutic.

L’agència té, entre altres competències, la potestat d’aprovar escoles de formació de manteniment aeronàutic, i només ho fa a aquelles escoles amb uns alts nivells de seguretat i excel·lència formativa. L’EFAV, està aprovada per dur a terme la formació de mecànics i certificadors d’avions amb motor de turbina, mitjançant l’obtenció de la llicència de manteniment d’aeronaus de categoria B1.1.

Dit d’una altra manera, sense la llicència EASA-147 és impossible realitzar la professió de tècnic d’aeronaus amb motor de turbina a tot el continent europeu. A Espanya, haver aprovat el CFGS de manteniment aeronàutic no és suficient, si no tens la llicència EASA.

A l’EFAV rebràs la formació necessària per  exercir una professió amb un 100% d’inserció laboral. L’alta demanda de professionals relacionada amb el gran creixement del sector fa que aquesta sigui una opció excel·lent si t’apassionen els avions i la mecànica. A més, podràs realitzar les pràctiques curriculars a companyies aèries de referència i a empreses de manteniment d’aeronaus.

Perquè és tan important que el curs de l’EFAV tingui la certificació EASA?
Idioma