Per què estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a L’EFAV?

Amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) adquiriràs una formació tant pràctica com teòrica per a ser capaç de treballar fent el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus, així com dels sistemes,  dels seus equips  i diversos components. Podràs treballar en tots tipus d’hangars i tallers en petites, mitjanes i grans empreses.

L’objectiu del curs és que els alumnes obtinguin la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), reconeguda en l’àmbit estatal per AESA i en l’àmbit europeu per EASA. Amb aquesta llicència els nostres alumnes titulats podran ser responsables de garantir el bon estat d’una aeronau o d’un component després d’una intervenció de manteniment.

El mercat de l’aeronàutica és un mercat creixent amb una demanda elevada de tècnics de manteniment qualificats. Al curs de l’EFAV produïm aquests professionals acreditats.

El nostre professorat està format per professionals del sector que alhora, estan vinculats a l’ensenyament del camp de l’aeronàutica. Coneixen millor que ningú el sector i aporten als alumnes una visió i experiència que només un professional i entès de l’àmbit podria.

En l’ensenyança al nostre centre incorporem una formació i introducció a l’anglès en algunes de les classes. Aquest idioma és essencial sobretot en un camp com el nostre, doncs, ens permet ser capaços d’entendre altres formes de referir-se a elements del vocabulari en general i poder obrir-te les portes a un món en constant canvi i creixement.

Una part molt important de la nostra formació recau en la part pràctica. Els nostres alumnes poden aplicar i treballar els seus coneixements en un exercici real. Tocar i fer aquesta mena de treball de forma pràctica facilita l’aprenentatge i alhora motiva més l’estudiant perquè pot emprar els seus coneixements teòrics i veure la seva utilitat.

 

Si t’interessa el món de l’aeronàutica, el teu futur professional  t’espera a l’EFAV.

Per què estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a L’EFAV?
Idioma