Per què estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova? Et donem cinc motius

Durant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) obtindràs una formació de qualitat, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. Sens dubte, estudiar a l’EFAV és garantia de qualitat i prestigi; doncs, es tracta d’una escola puntera a Catalunya i a l’Estat, gràcies a les excel·lents connexions que manté amb el sector aeronàutic. Però, això no és tot, et donem cinc motius que et convenceran per matricular-te en aquesta Escola:

  • Excel·lent professorat. Al Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV, comptaràs amb un professorat que excel·leix en el seu camp, amb una dilatada experiència en la docència, en actiu en l’àmbit professional i amb amplis coneixements sobre les darreres tendències del sector de l’aeronàutica. Cal destacar a: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.
  • Pràctiques a les aerolínies de més prestigi. Podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant les teves pràctiques a les companyies més reconegudes, amb les quals, aquest centre té convenis subscrits: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum. Per tant, esdevenen una via d’accés directe a la professió del tècnic en mecànica i aeronàutica.
  • Una titulació, homologada en l’àmbit europeu. Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts a escala europea, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.

 

  • Elevat índex d’inserció laboral. La combinació entre qualitat docent, pràctiques a les millors companyies i una formació especialitzada i actualitzada dóna com a resultat una inserció laboral del 100% dels alumnes al primer any; un cop finalitzen el curs en TMA a l’EFAV. De fet, la professió del tècnic en mecànica i aeronàutica és un ofici en alça, a causa del fort creixement que el mercat aeronàutic ha experimentat en els darrers anys.

 

  • Vocació internacional. Durant aquests estudis s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

 

A l’EFAV es formen els futurs tècnics en mecànica i aeronàutica; aposta pel teu futur i matricula’t al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus, una formació on tot són avantatges.

Per què estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova? Et donem cinc motius