Per què el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV garanteix una inserció laboral pràcticament del 100%? Fes ja la teva matrícula!

La combinació entre professorat de qualitat; formació eminentment pràctica; convenis amb les companyies europees més importants del sector aeronàutic i la introducció progressiva de l’anglès garanteix la inserció laboral pràcticament del 100% dels alumnes del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).

Durant aquest curs, assoliràs una formació de qualitat, homologada en l’àmbit europeu i especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. Durant el curs en TMA de l’EFAV, tindràs l’oportunitat de formar-te amb un professorat de primer nivell, amb una àmplia experiència en la docència i en actiu professionalment, coneixedor de les darreres tendències del sector. Entre els quals cal destacar a: Aran Llaquet Bayo, enginyer aeronàutic a Aero Link Air Services; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

A més, tot són avantatges, perquè durant els dos anys de durada del curs de l’EFAV, tindràs l’oportunitat de realitzar un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies més punteres del sector com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. La majoria dels alumnes de l’EFAV continuen treballant a la mateixa empresa on van fer les seves pràctiques, per tant, són una excel·lent via d’accés a la professió.

D’altra banda, al llarg d’aquests estudis s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

En definitiva, un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, obtindràs la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis amb certificació europea, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món.

Forma’t en una professió en alça i amb molt bones perspectives laborals, estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova.

 

Per què el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV garanteix una inserció laboral pràcticament del 100%? Fes ja la teva matrícula!