On podràs treballar si estudies el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova? Fes ja la teva inscripció!

Amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) assoliràs els coneixements teòrics i pràctics necessaris per convertir-te en el màxim responsable a l’hora de certificar el bon estat d’una aeronau. Per tant, podràs treballar en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport, al taller o a les fàbriques d’avions.

Principalment, podràs desenvolupar la teva tasca professional a petites, mitjanes i grans empreses on es realitzi el manteniment d’aeronaus com: companyies aèries regulars i xàrter; companyies no regulars de transport de passatgers i càrregues; companyies de fumigació aèria; companyies de treballs aeris (fotografia, publicitat); organismes institucionals; companyies de lluita contra incendis; escoles; aeroclubs; institucions oficials (Policia, Protecció civil, etc.), entre moltes altres.

Una formació teòrica i pràctica de qualitat que t’obrirà les portes del sector aeronàutic

Per tal que t’incorporis amb plenes garantia al mercat laboral, durant el curs en TMA de l’EFAV, duràs a terme una formació teòrica, especialitzada i de qualitat de dos anys i 450 hores de pràctiques formatives a les companyies més potents del sector: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Altre avantatge de l’EFAV és el seu professorat expert i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Aran Llaquet, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

En definitiva, amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’EFAV obtindràs la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), la qual, està reconeguda per dues importants institucions del sector: en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA). Sens dubte, la combinació de tots aquests factors facilitarà la teva incorporació al mercat laboral. En aquest sentit, cal destacar que aquests estudis compten amb una inserció del 100% en el primer any.

Tria una formació innovadora i de qualitat que t’obre les portes al mercat laboral. Estudia a l’EFAV de Vilanova; fes la teva inscripció!

On podràs treballar si estudies el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova? Fes ja la teva inscripció!
Idioma