On fan les pràctiques els alumnes de l’EFAV de Vilanova? Estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus i entra en contacte amb les aerolínies més destacades del sector aeronàutic

La professió de tècnic de manteniment d’aeronaus és una de les més demandades a causa del fort creixement del sector de l’aeronàutica. Ara bé, per exercir amb plenes garanties és necessària una sòlida base teòrica i pràctica. A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) s’aposta per una formació de qualitat i especialitzada amb un important protagonisme de la part pràctica. Totes les assignatures del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus tenen una aplicació real i a més, podràs fer un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies més punteres del sector com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, Ryanair Technics, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

On fan les pràctiques els alumnes de l’EFAV de Vilanova

A banda d’entrar en contacte amb les principals aerolínies, durant el curs en TMA de l’EFAV, també tindràs l’oportunitat de complementar les classes teòriques amb pràctiques en un avió de l’exèrcit britànic. Es tracta d’una aeronau real, que permet als estudiants veure com funciona el motor de distribució, els diferents tipus d’eixos, les rodes, canviar peces que calgui, etc. D’aquesta manera, aprendràs de primera mà, el relacionat amb el funcionament i el manteniment d’un avió de forma 100% empírica. D’altra banda, mentre estudiïs el curs en TMA, també aprendràs a tractar i modelar els materials, amb què estan fets els avions. Al taller de l’EFAV, treballaràs els diferents tipus de materials; aprendràs a construir o reparar les peces, faràs estudis d’investigació, etc.

Així doncs, al llarg dels dos anys d’aquesta formació, assoliràs els coneixements necessaris per dedicar-te professionalment al manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions; convertint-te en el responsable de donar el vistiplau a una aeronau o a un component després d’una intervenció de manteniment. A més, tots aquests conceptes els aprendràs de la mà d’un professorat de primer nivell en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Aran Llaquet Bayo, enginyer aeronàutic a Aero Link Air Services; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

En definitiva, posar en pràctica els coneixements teòrics és essencial. En aquest sentit, cal destacar que l’EFAV et dóna l’oportunitat d’entrar en contacte amb la realitat del món professional, a través de pràctiques acadèmiques a les aerolínies més potents.

Aposta pel teu futur professional; estudiant a l’EFAV de Vilanova, una escola homologada en l’àmbit europeu.

On fan les pràctiques els alumnes de l’EFAV de Vilanova? Estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus i entra en contacte amb les aerolínies més destacades del sector aeronàutic
Idioma