On estudiar aeronàutica i mecànica d’avions? Tria el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

Vols estudiar una formació de qualitat, especialitzada en aeronàutica i mecànica d’avions? A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), tens l’oportunitat realitzar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una titulació posada al dia que et permetrà convertir-te en un autèntic certificador d’avions de motor de turbina. És a dir, seràs l’encarregat de constatar que una determinada aeronau està en òptimes condicions de funcionament.

El curs de l’EFAV té una durada de dos anys i inclou un total de 450 hores de pràctiques formatives. Per tant, podràs aprendre tot allò relacionat amb el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions; amb l’avantatge de posar-ho en pràctica des del primer dia de curs. Però, quins són els avantatges d’estudiar a l’EFAV?

Coneixem els punts forts d’estudiar el curs en aeronàutica i mecànica a l’EFAV

  • Una titulació amb certificació europea. Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts a nivell europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.

 

  • Un professorat expert. Comptaràs amb un equip docent brillant amb una àmplia experiència en la docència i en actiu professionalment, coneixedor de les darreres tendències d’aquest sector. Cal destacar a professionals de la talla de: Aran Llaquet, Enginyer aeronàutic, Quality Control a Aero Link Air Services i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

 

  • Pràctiques a les aerolínies més punteres. Com alumne, podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant les teves pràctiques a les companyies més influents, amb les quals, aquest centre té convenis subscrits: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

 

  • Vocació internacional. Al llarg d’aquests estudis s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica d’arreu del món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

 

  • Elevat índex d’inserció laboral. La combinació entre qualitat docent, pràctiques a les millors companyies i una formació posada al dia dóna com a resultat una inserció laboral del 100% dels alumnes al primer any; un cop finalitzen el curs en TMA a l’EFAV. Així doncs, aprofita per formar-te en una professió en alça, a causa del fort creixement que el mercat aeronàutic ha experimentat en els darrers anys.

 

Aposta per la millor formació en aeronàutica i mecànica, estudiant a l’EFAV de Vilanova.

On estudiar aeronàutica i mecànica d’avions? Tria el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova
Idioma