Obtenir la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1 a l’EFAV

Si t’agrada la combinació entre avions i mecànica, l’EFAV és el lloc ideal. Amb el nostre curs de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus podràs obtenir la llicència B1.1. Aquesta està aprovada a nivell europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) amb la qual podreu desenvolupar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

En tot moment tindreu el suport d’excel·lents professors que et resoldran tots els dubtes i us donaran tots els coneixements necessaris. A l’EFAV creiem que una part molt important dels nostres estudis són les pràctiques i, per aquest motiu, oferim 450 hores a les principals companyies aèries del mercat especialitzades en aeronàutica.

Al ser estudis homologats a nivell europeu, això facilita la mobilitat internacional. També introduïm l’anglès en els nostres estudis, doncs és l’idioma que predomina en aquest sector i és clau en el mercat laboral. Els nostres estudis cobreixen una demanda real, així ho diuen els xifres. Tenim un índex d’inserció laboral del 100%.

Amb la Llicència de Manteniment D’Aeronaus B1.1 podreu treballar en el manteniment de l’àrea aeromecànica desenvolupant processos d’execució i participant en la gestió i logística. També podeu donar suport a processos d’execució que impliquin el maneig d’equips per al diagnòstic, reparació, ajust, control i verificació per al manteniment.

Si voleu més informació, consulteu http://www.efav.cat/pla-destudis/

 

Obtenir la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1 a l’EFAV
Idioma